Sponsoring

Al velen jaren is Perskindol officieel sponsor van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Perskindol en de KWBN hebben de handen ineen geslagen om de deelnemers van diverse wandeltochten te ondersteunen. Bij de tien grootste wandelevenementen van Nederland is PERSKINDOL aanwezig met een stand waar de wandelaars door masseurs behandeld kunnen worden met de producten van PERSKINDOL.

Daarnaast is Perskindol sinds 2023 officieel sponsor van de 4Daagse. De 4Daagse is het grootste wandelevenement ter wereld met meer dan 45.000 deelnemers van over de hele wereld. Tijdens dit prachtige event staan we met Perskindol langs de route waar we kuiten van de deelnemers verzorgen met Perskindol Active Spray. Bij de Wedren staan we met een Perskindol tent waar deelnemers door masseurs behandeld kunnen worden.

Ook ondersteunen we de kleinere wandelevenementen. Organisaties van deze events kunnen voor alle deelnemers proefmonsters van Perskindol gratis aanvragen.

Het PERSKINDOL Team

Het PERSKINDOL Team bestaat uit een groep sportliefhebbers die sportevenementen ondersteunen. We ondersteunen de grootste wandelevenementen in Nederland dankzij ons partnership met de KWBN door aanwezig te zijn met een stand waar de wandelaars door masseurs behandeld kunnen worden met de producten van PERSKINDOL. Daarnaast worden er proefmonsters van PERSKINDOL uitgedeeld tijdens de wandelevenementen.

Ook ondersteunen we de kleinere wandelevenementen. Organisaties van deze events kunnen voor alle deelnemers proefmonsters van PERSKINDOL gratis aanvragen.

Ben je door één van onze masseurs behandeld tijdens een wandelevenement? Dan ben je waarschijnlijk behandeld met PERSKINDOL Fluid, PERSKINDOL Active Gel of PERSKINDOL Active Spray. Deze producten zijn verkrijgbaar bij onder andere Etos en bol.com.

After Movie 4Daagse 2023

Wil je nog een keer nagenieten van de 4Daagse 2023? Bekijk hier de Aftermovie van Perskindol | 4Daagse Walk of the World 2023.