STERKER DAN JOUW PIJN!

Perskindol Active Gel met een unieke tweevoudige werking: eerst een verkoelend en verzachtend effect dat direct merkbaar is en ontstekingsremmend werkt. Door de gel alleen op pijnlijke plekken aan te brengen, wordt de pijn op een gerichte manier verlicht: lokale bloedstroming wordt gestimuleerd wat samenvalt met een opwarmend effect wat de genezing bevordert.
Koop nu!
Perskindol Active Spray met een unieke tweevoudige werking heeft een verkoelend effect dat direct merkbaar is en ontstekingsremmend werkt. Voor gericht gebruik op pijnlijke gedeeltes van het lichaam bij o.a. spierpijn, spierkramp, gewrichtspijn, reumatische pijn, rugpijn, nekpijn, een tennis elleboog, kneuzingen en voor het losmaken van de spieren (na het sporten).
Koop nu!
Perskindol Hot is dé specialist voor verlichting van rug-, nek- en schouderpijn! Perskindol Hot Gel verwarmt, verlicht pijn en bevordert de genezing. Je gebruikt dit product voor pijnverlichting van de rug, het lumbale gebied, nek en schouders. Het ondersteunt bij een stijve nek (actute torticollis), ischias pijn en spit (lumbago).
Koop nu!

STORE LOCATOR