Over Perskindol

Hoe PERSKINDOL is ontstaan

Hoe de gele tube met de onmiskenbare geur is ontstaan:

PERSKINDOL® wordt al meer dan 40 jaar vertrouwd door de mensen in Zwitserland en heeft zich in de afgelopen decennia uitgebreid naar vele markten over de hele wereld, waaronder Nederland.

PERSKINDOL® is uitgevonden door een Zwitserse tennisspeler en zakenman, die de formule ontwikkelde om hem te helpen bij het opwarmen en herstellen van zijn wedstrijden. Hij was op zoek naar een lokaal werkende pijnstiller. Dit zou hem in staat moeten stellen om zonder zorgen te trainen en de wedstrijden zonder pijn en dopingrisico te spelen. Omdat hij geen geschikt product kon vinden, ontwikkelde hij PERSKINDOL®. Het product moest aan het volgende voldoen:

  • Pijn lokaal en effectief behandelen
  • Vrij van chemische ingrediënten
  • Snel absorberen en geen vettige laag achterlaten

Het medische hulpmiddel werd in 1981 op de Zwitserse markt gebracht. Het bevat essentiële oliën en de karakteristieke geur heeft een ontspannend effect. Dankzij de goede tolerantie is het ook geschikt voor langdurig gebruik. Hij koos voor de naam Per-Skin-dol, wat grofweg vertaald “Voor toepassing – op de huid – tegen pijn” betekent.

Door de unieke mix van essentiële oliën in de formule heeft PERSKINDOL een aangename, kalmerende geur. PERSKINDOL biedt effectieve pijnverlichting zonder het gebruik van chemische of medische werkstoffen, wat betekent dat het geen medicatie verstoort en zo vaak als nodig kan worden gebruikt. Het kan ook gebruikt worden door kinderen vanaf 6 jaar.

Perskindol heeft een groot gebruikerscomfort. Dankzij de verschillende formaten waarin Perskindol verkrijgbaar is, zijn de Perskindol producten eenvoudig te gebruiken. Of het nu voor dagelijks gebruik of voor na het sporten is. De samenstelling dringt snel door en laat geen vettige laag achter. De producten bevatten een ontspannende geur.
Bekijk onze producten

Perskindol is een klassiek Zwitsers merk. De effectieve Zwitserse formule van Perskindol heeft een zeer goede verdraagzaamheid, ontwikkeld voor iedereen. Perskindol bevordert, ondersteunt en inspireert fysieke activiteit zodat iedereen kan profiteren van een lang, actief en gezond leven.

Omdat we allemaal een lang, actief en gezond leven verdienen!

Perskindol wordt al ruim 40 jaar aanbevolen door deskundigen, wordt dagelijks gebruikt door topsporters en is voor iedereen voor de duur van een natuurlijk actief leven.