Waarom is het belangrijk om te wandelen?

Wist je dat wandelen goed is voor pijnlijke gewrichten en uitstekend voor de cardiovasculaire gezondheid. Iedere dag een wandeling maken is daarmee een gemakkelijke manier om beweging toe te voegen aan je dagelijkse routine zonder veel moeite. Geniet van wat tijd voor jezelf tijdens een wandeling door de buurt, in de natuur of maak een wandeling met familie en vrienden.

Waarom is het belangrijk om te wandelen?
Dagelijkse beweging is enorm belangrijk en bewegen door te wandelen is een optie voor iedereen welke makkelijk uitvoerbaar is. Dagelijkse beweging kan de algehele gezondheid van het hart en de bloedsomloop helpen verbeteren, de kans op spieratrofie* en ziekte verkleinen, de mentale gezondheid verbeteren, het energieniveau verhogen en nog veel meer.

Soms wordt bewegen echter steeds lastiger. Of het nu komt door gewrichtspijn, spierpijn of andere onderliggende gezondheidsproblemen. Maar het is belangrijker dan ooit om dagelijks 30 minuten te bewegen, want regelmatig bewegen heeft ongelooflijke voordelen voor de gezondheid.

Kom in beweging met Perskindol en ervaar zelf de voordelen.
Soms heb je na het wandelen wel eens last van vermoeide of stramme benen. Zeker wanneer je aan een wandelevenement meedoet zoals de 4daagse. Tijdens het maken van een wandeling zetten jouw benen immers duizenden stappen, wat ervoor kan zorgen dat je kuiten vermoeid of je bovenbenen stram aanvoelen. Perskindol biedt hiervoor de oplossing!

Door Perskindol voor je wandeling te gebruiken, kun je jouw spieren opwarmen. Zeker wanneer ze al een beetje stijf of pijnlijk aanvoelen. Ook tijdens of na het wandelen kun je de producten van Perskindol gebruiken om je benen te verzorgen.

De plantaardige/etherische ingrediƫnten zorgen voor een unieke werking. Perskindol verkoelt eerst, waarna een verwarmend effect ontstaat. Dit zorgt voor een goede doorbloeding. De vermoeide, vastzittende spieren ontspannen zich hierdoor en de pijn wordt verlicht.

Vergeet niet Perskindol te gebruiken na je wandeling om een snel spierherstel te bevorderen als je weer begint met bewegen.

*Dunner en minder krachtig worden van de spieren